Sončne Rezidence
Stanovanje

19

STANOVANJSKIH
ENOT

Atrijska stanovanja

13

VRSTNIH
HIŠ

Terasna stanovanja

6

SAMOSTOJNIH
HIŠ

PM zunaj na terenu

P+1

ETAŽE

Garaža

ZEMLJIŠČA

200 m2 - 750 m2

K+P+3+T

PM

2 POKRITI +
SHRAMBA

SONČNE REZIDENCE

Nova doživetja bivanja bodo na voljo v 19 stanovanjskih enotah privlačnih oblik in sodobnih materialov. Izbirali boste lahko med nekaj različicami vrstnih hiš ali individualnimi hišami v dveh etažah (P+1) z različno velikimi pripadajočimi atriji in zemljišči. Vsi objekti bodo postavljeni tako, da bodo omogočali kar najbolj optimalno stopnjo zasebnosti, z dovolj velikimi zelenimi površinami, primernim osončenjem in prostorom za dva avtomobila ter shrambo, kamor boste pospravili stvari, ki vam pomagajo k popestritvi vašega vsakdana. Stanovanjske enote bodo dokončane do III. podaljšane gradbene faze (okna, vhodna vrata, streha, fasada, dovozi ter osnovna ureditev okolice).

Odprti pogledi na okolico, moderni tlorisi, protivlomna vhodna vrata in PVC okna so le nekateri od standardov, ki bodo vašemu bivanju zagotovila brezskrbno udobje.

Ribarjeva rezidenca

Ste pripravljeni na nov začetek? Soseska Sončne Rezidence ponuja vse za kakovostno bivanje: moderne, funkcionalne in svetle stanovanjske objekte za posameznike, pare in družine, navdihujoče umirjeno in zeleno okolje z bogato paleto priložnosti in možnosti za rekreacijo, nakupovanje, zabavo ter kulinarično razvajanje.

Ribarjeva rezidenca
Ribarjeva rezidenca
Ribarjeva rezidenca Ribarjeva rezidenca