Sončne Rezidence
MARIBOR

MED ZELENJEM POHORJA IN SPROŠČENO DRAVO

BISTRICA OB DRAVI

Ponujamo vam možnost, da si za svoj novi dom izberete kraj, kjer bo vse na dosegu roke ali le korak vstran. Dan boste pričeli z jutranjim sprehodom v naravi ali lahkotnim kolesarjenjem ob Dravski kolesarski poti. Prebudili ste se le nekaj korakov stran od naravnega parka Mariborsko jezero in le lučaj od vonja čokolade, ki se vije iz čokoladne vasi. Vaš novi dom se nahaja tam, kjer se ljudje še poznajo in ustavijo na kratkem klepetu, otroci pa se brezskrbno igrajo z vrstniki. Vse kar potrebujete za lahkotno življenje kot bi ga morali živeti.

Če pa ne zmorete brez mestnega vrveža pa ste zgolj v nekaj minutah že v središču Maribora, kjer se lahko predate vsemu kar mesto ponuja. Tudi za zdravje in šport je poskrbljeno s številnimi naravnimi parki, rekreativnimi potmi in vsem kar ponuja bivanje v neokrnjeni naravi med zelenim Pohorjem in mirno reko Dravo.

Tudi za bolj oddaljene avanture, niste nikoli daleč stran od vašega doma. Ali veste, da se lahko zapeljete na enodnevni izlet v nekatere znamenite prestolnice in mesta, kjer lahko okusite mešanico preteklosti in prihodnosti. Ste le nekaj ur stran od cesarskega mesta Dunaj, nostalgične Budimpešte, romantične Ljubljane, živahnega Zagreba ali slavnih Benetk!

Glede na vse našteto je soseska novo nastajajočih stanovanjskih hiš zanimiva predvsem za vse, ki si želijo doživeti kar največ, a nikoli biti prav daleč stran od svojega doma.

Zemljevid

V OBJEMU
POHORJA

  • Maribor center: 7 km
  • Maribor obvoznica: 10 km
  • Celje: 55 km
  • Ljubljana: 130 km
  • Gradec: 75 km
Zemljevid Zemljevid Zemljevid